Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%3AJ07%2F97%3A14110%20678" target="_blank" >RIV:J07/97:14110 678 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
—
Název v původním jazyce
Studium metod sledování a rizika výskytu mykotoxinů v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
—
Název v anglickém jazyce
S
Popis výsledku anglicky
—
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
—
Ostatní
Rok uplatnění
1997
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Počet stran knihy
0
Název nakladatele
VŠPV
Místo vydání
Vyškov
Kód UT WoS knihy
—