Simulation des propriétés des solutions de sucre et de la cristallisation.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%3AJ19%2F97%3A220000332" target="_blank" >RIV:J19/97:220000332 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
—
Název v původním jazyce
Simulation of properties of sucrose solutions .
Popis výsledku v původním jazyce
—
Název v anglickém jazyce
Simulation des propriétés des solutions de sucre et de la cristallisation.
Popis výsledku anglicky
—
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
—
Ostatní
Rok uplatnění
1997
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Ind. Aliment. et agric.
ISSN
0019-9311
e-ISSN
—
Svazek periodika
113
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
—
Počet stran výsledku
0
Strana od-do
0-0
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—