Food preparation could be dangerous
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%3AJ19%2F98%3A220001149" target="_blank" >RIV:J19/98:220001149 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
—
Název v původním jazyce
Technologie přípravy pokrmů může mít skrytá nebezpečí
Popis výsledku v původním jazyce
—
Název v anglickém jazyce
Food preparation could be dangerous
Popis výsledku anglicky
—
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
—
Ostatní
Rok uplatnění
1998
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
1998
Číslo periodika v rámci svazku
55
Stát vydavatele periodika
—
Počet stran výsledku
0
Strana od-do
149-150
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—