Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Microwave heatinga comparison of microwave field uniformity in three household microwave oven

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%3AM04%2F93%3A000930108" target="_blank" >RIV:M04/93:000930108 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

  • Název v původním jazyce

    Mikrovlnný ohřev - porovnání rovnoměrnosti mikrovlnného pole ve třech typech mikrovlnných zařízení pro domácnost

  • Popis výsledku v původním jazyce

  • Název v anglickém jazyce

    Microwave heatinga comparison of microwave field uniformity in three household microwave oven

  • Popis výsledku anglicky

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/PZ%20Z606" target="_blank" >PZ Z606: Optimalizace tepelných zpracovatelských procesů z pohledu kvality a prospěšnosti výživy lidskému zdraví</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1993

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Potravinářské vědy

  • ISSN

    0862-8653

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    1993

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

  • Počet stran výsledku

    0

  • Strana od-do

    323-333

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus