Microwave heatinga comparison of microwave field uniformity in three household microwave oven
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%3AM04%2F93%3A000930108" target="_blank" >RIV:M04/93:000930108 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
—
Název v původním jazyce
Mikrovlnný ohřev - porovnání rovnoměrnosti mikrovlnného pole ve třech typech mikrovlnných zařízení pro domácnost
Popis výsledku v původním jazyce
—
Název v anglickém jazyce
Microwave heatinga comparison of microwave field uniformity in three household microwave oven
Popis výsledku anglicky
—
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/PZ%20Z606" target="_blank" >PZ Z606: Optimalizace tepelných zpracovatelských procesů z pohledu kvality a prospěšnosti výživy lidskému zdraví</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1993
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Potravinářské vědy
ISSN
0862-8653
e-ISSN
—
Svazek periodika
1993
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
—
Počet stran výsledku
0
Strana od-do
323-333
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—