Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

1 055 (0,08s)

Výsledek výzkumu

Characterization of Technologically Utilized Saccharomyces Yeast

EE - Mikrobiologie, virologie

  • 2015
  • Jx
Výsledek výzkumu

Effect of xanthohumol on brewing yeast cells

EI - Biotechnologie a bionika

  • 2013
  • Jx
Výsledek výzkumu

III.Cytology. In:Fourty years of activity in Czech and Slovak yeast research. Period 1990-1999.

EA - Morfologické obory a cytologie

  • 1999
  • B
Výsledek výzkumu

Influence of autoinoculum on basic oenological parameters of wine

Horticulture, viticulture

  • 2020
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Spontaneous fermentation in wine production as a controllable technology

Horticulture, viticulture

  • 2020
  • JSC
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Influence of autoinoculum on basic oenological parameters of wine

Food and beverages

  • 2020
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Stress responses in brewing yeast

EE - Mikrobiologie, virologie

  • 2011
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Differentiated gene expression in cells within yeast colonies

EB - Genetika a molekulární biologie

  • 2001
  • Jx
Výsledek výzkumu

Divoké kvasinky v pivovarech

Microbiology

  • 2023
  • O
Výsledek výzkumu

Libkindia masarykiana gen. et sp nov., Yurkovia mendeliana gen. et sp nov and Leucosporidium krtinense f.a. sp nov., isolated from temperate forest soils

Microbiology

  • 2017
  • Jimp
  • Odkaz
  • 1 - 10 z 1 055