Filtry
Možnosti použití FT-NIR techniky v cereální technologii
Možnosti použití FT-NIR techniky v cereální technologii...
GM - Potravinářství
- 2006 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Growth, electronic absorption and vibrational spectral analysis of semiorganic nonlinear optical material potassium acid phthalate: A scaled quantum mechanical force field study
CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
- 2013 •
- Jx •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Výsledek na webu
Využití FT-NIR spektrometrie pro sledování obsahu cholesterolu v mlezivu a mléce
Blízká infračervená spektrometrie (FT-NIR) je poměrně nová technika v analýze potravin. Studie ukázala, že FT-NIR je vhodnou metodu pouze pro orientační stanovení cholesterolu v mlezivu a mléce....
GM - Potravinářství
- 2008 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Analysis of butter quality by Near Infrared Spectroscopy
GM - Potravinářství
- 2009 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Fourier transform near infrared spectroscopy applied to analysis of chocolate
GM - Potravinářství
- 2000 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Analýza salámů pomocí blízké infračervené spektrometrie
Cílem práce bylo zhodnotit a porovnat možnosti využití blízké infračervené spektrometrie s Fourierovou transformací (FT-NIR) pro kvantitativní a kvalitativní analýzu salámů. Vzorky salámů byly měřeny pomocí FT-NIR ...
GM - Potravinářství
- 2009 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Determination of Mycotoxins in Barley Grain by FT-NIR Spectroscopy
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
- 2014 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
A Verification of the Possibility of Mycotoxin Determination in Barley Caryopses by NEAR-Infrared Spectroscopy
GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin
- 2013 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Identification of hydrocolloids in confectionery jelly
GM - Potravinářství
- 2011 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Application of FT NIR spectroscopy in the determination of basic physical and chemical parameters of sausages
GM - Potravinářství
- 2010 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
- 1 - 10 z 1 361