Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

1 361 (0,221s)

Výsledek výzkumu

Možnosti použití FT-NIR techniky v cereální technologii

Možnosti použití FT-NIR techniky v cereální technologii...

GM - Potravinářství

  • 2006
  • D
Výsledek výzkumu

Growth, electronic absorption and vibrational spectral analysis of semiorganic nonlinear optical material potassium acid phthalate: A scaled quantum mechanical force field study

CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie

  • 2013
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Využití FT-NIR spektrometrie pro sledování obsahu cholesterolu v mlezivu a mléce

Blízká infračervená spektrometrie (FT-NIR) je poměrně nová technika v analýze potravin. Studie ukázala, že FT-NIR je vhodnou metodu pouze pro orientační stanovení cholesterolu v mlezivu a mléce....

GM - Potravinářství

  • 2008
  • D
Výsledek výzkumu

Analysis of butter quality by Near Infrared Spectroscopy

GM - Potravinářství

  • 2009
  • Jx
Výsledek výzkumu

Fourier transform near infrared spectroscopy applied to analysis of chocolate

GM - Potravinářství

  • 2000
  • Jx
Výsledek výzkumu

Analýza salámů pomocí blízké infračervené spektrometrie

Cílem práce bylo zhodnotit a porovnat možnosti využití blízké infračervené spektrometrie s Fourierovou transformací (FT-NIR) pro kvantitativní a kvalitativní analýzu salámů. Vzorky salámů byly měřeny pomocí FT-NIR ...

GM - Potravinářství

  • 2009
  • D
Výsledek výzkumu

Determination of Mycotoxins in Barley Grain by FT-NIR Spectroscopy

GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • 2014
  • Jx
Výsledek výzkumu

A Verification of the Possibility of Mycotoxin Determination in Barley Caryopses by NEAR-Infrared Spectroscopy

GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin

  • 2013
  • D
Výsledek výzkumu

Identification of hydrocolloids in confectionery jelly

GM - Potravinářství

  • 2011
  • D
Výsledek výzkumu

Application of FT NIR spectroscopy in the determination of basic physical and chemical parameters of sausages

GM - Potravinářství

  • 2010
  • Jx
  • 1 - 10 z 1 361