Filtry
Quality of meat from pigs raised in environment treated with titanium dioxide
GG - Chov hospodářských zvířat
- 2011 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Quality of meat from pigs raised in environment treated with titanium dioxide
GG - Chov hospodářských zvířat
- 2011 •
- Jx •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Výsledek na webu
The influence of temperature and yeasts on the main qualitative parameters and sensory properties of Welschriesling
Agricultural biotechnology and food biotechnology
- 2019 •
- D •
- Odkaz
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Výsledek na webu
Sensory and instrumental evaluation of the whey cheeses
GM - Potravinářství
- 2014 •
- Jx •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Výsledek na webu
Influence of recipes of quality chocolate products during their storage
Food and beverages
- 2017 •
- D •
- Odkaz
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Výsledek na webu
Development and judging the quality of wine by sensory analysis in Czech Republic.
GM - Potravinářství
- 2007 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Proteolysis and Consistency Changes of "Gouda" and "Eidamský blok" Cheeses During Ripening
GM - Potravinářství
- 2001 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Instrumental and sensory investigation of texture of defective meat
GM - Potravinářství
- 2002 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Comparison of quality parameters of the cooked salami "Gothajský" in dependence on used salt content and additives
Food and beverages
- 2019 •
- JSC •
- Odkaz
Rok uplatnění
JSC - Článek v periodiku v databázi SCOPUS
Výsledek na webu
Digital light intensity sensor with connection to evaluation algorithm
Electrical and electronic engineering
- 2019 •
- Fprum
Rok uplatnění
Fprum - Průmyslový vzor
- 1 - 10 z 16 425