Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

44 324 (0,138s)

Výsledek výzkumu

Porovnání technologických vlastností syřidel mikrobiálního původu. publikace

Porovnání technologických vlastností syřidel mikrobiálního původu. publikace...

GM - Potravinářství

  • 2004
  • Jx
Výsledek výzkumu

Vliv prostředí na technologické vlastnosti cementů s fluidním popílkem

Vliv prostředí na technologické vlastnosti cementů s fluidním popílkem.

JN - Stavebnictví

  • 2006
  • D
Výsledek výzkumu

Vliv retenční přísady na dosahované technologické vlastnosti anhydritové maltoviny

Vliv retenční přísady na dosahované technologické vlastnosti anhydritové maltoviny...

JN - Stavebnictví

  • 2007
  • D
Výsledek výzkumu

Hodnocení technologických vlastností pšeničné mouky pomocí NIR spektroskopie

Hodnocení technologických vlastností pšeničné mouky pomocí NIR spektroskopie...

GM - Potravinářství

  • 2005
  • O
Výsledek výzkumu

Prouhelnění, chemicko-technologické vlastnosti a petrologie uhlí.

DH - Báňský průmysl včetně těžby a zpracování uhlí

  • 1997
  • C
Výsledek výzkumu

Hodnocení technologických a organoleptických vlastností nové odrůdy ječmene Manta ve varních pokusech

V článku jsou popisovány vlastnosti nové odrůdy ve srovnání s nejrozšířenější odrůdou Bojos. Zaměření bylo na technologické vlastnosti v průběhu výroby piva a finální senzorické hodnocení....

Food and beverages

  • 2019
  • Jost
Výsledek výzkumu

Technologické vlastnosti živočišné bílkoviny VEOS v masné výrobě.

GM - Potravinářství

  • 1999
  • Jx
Výsledek výzkumu

Vliv technologických parametrů na strukturu a vlastnosti korundových keramik

JY - Střelné zbraně, munice, výbušniny, bojová vozidla

  • 2000
  • Vx
Výsledek výzkumu

Tvaroh pro další technologické zpracování

Technické řešení se týká tvarohu pro další technologické zpracování, jehož biochemické a technologické vlastnosti jsou optimalizovány pomocí aplikace doplňkových kmeneů bakterií mléčného kvašení....

GM - Potravinářství

  • 2016
  • Fuzit
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Vliv technologického postupu kování na strukturu a vlastnosti mikrolegovaných ocelí

JG - Hutnictví, kovové materiály

  • 2000
  • D
  • 1 - 10 z 44 324