Filtry
Porovnání technologických vlastností syřidel mikrobiálního původu. publikace
Porovnání technologických vlastností syřidel mikrobiálního původu. publikace...
GM - Potravinářství
- 2004 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Vliv prostředí na technologické vlastnosti cementů s fluidním popílkem
Vliv prostředí na technologické vlastnosti cementů s fluidním popílkem.
JN - Stavebnictví
- 2006 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Vliv retenční přísady na dosahované technologické vlastnosti anhydritové maltoviny
Vliv retenční přísady na dosahované technologické vlastnosti anhydritové maltoviny...
JN - Stavebnictví
- 2007 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
Hodnocení technologických vlastností pšeničné mouky pomocí NIR spektroskopie
Hodnocení technologických vlastností pšeničné mouky pomocí NIR spektroskopie...
GM - Potravinářství
- 2005 •
- O
Rok uplatnění
O - Ostatní výsledky
Prouhelnění, chemicko-technologické vlastnosti a petrologie uhlí.
DH - Báňský průmysl včetně těžby a zpracování uhlí
- 1997 •
- C
Rok uplatnění
C - Kapitola v odborné knize
Hodnocení technologických a organoleptických vlastností nové odrůdy ječmene Manta ve varních pokusech
V článku jsou popisovány vlastnosti nové odrůdy ve srovnání s nejrozšířenější odrůdou Bojos. Zaměření bylo na technologické vlastnosti v průběhu výroby piva a finální senzorické hodnocení....
Food and beverages
- 2019 •
- Jost
Rok uplatnění
Jost - Ostatní články v recenzovaných periodicích
Technologické vlastnosti živočišné bílkoviny VEOS v masné výrobě.
GM - Potravinářství
- 1999 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Vliv technologických parametrů na strukturu a vlastnosti korundových keramik
JY - Střelné zbraně, munice, výbušniny, bojová vozidla
- 2000 •
- Vx
Rok uplatnění
Vx - Nezařazeno - Výzkumná zpráva obsahující utajované informace (takový výsledek lze do RIV vložit pouze v případě, že zpráva obsahuje utajované informace a pole R12 = U), nebo souhrnná výzkumná zpráva
Tvaroh pro další technologické zpracování
Technické řešení se týká tvarohu pro další technologické zpracování, jehož biochemické a technologické vlastnosti jsou optimalizovány pomocí aplikace doplňkových kmeneů bakterií mléčného kvašení....
GM - Potravinářství
- 2016 •
- Fuzit •
- Odkaz
Rok uplatnění
Fuzit - Užitný vzor
Výsledek na webu
Vliv technologického postupu kování na strukturu a vlastnosti mikrolegovaných ocelí
JG - Hutnictví, kovové materiály
- 2000 •
- D
Rok uplatnění
D - Stať ve sborníku
- 1 - 10 z 44 324