Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

6 841 (0,231s)

Výsledek výzkumu

Tree gum-based nanostructures and their biomedical applications

Polymer science

  • 2022
  • C
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Tree Gum Based Electrospun Nanofibre Membranes: Process Optimization, Characterization and Environmental Application

Nano-materials (production and properties)

  • 2015
  • D
Výsledek výzkumu

Electrospun fibers based on Arabic, karaya and kondagogu gums

JI - Kompositní materiály

  • 2016
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Tree gum-based nanostructures and their biomedical applications

Biomaterials (as related to medical implants, devices, sensors)

  • 2022
  • C
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Nanoparticles and nanofibres based on tree gums: Biosynthesis and applications

Chemical sciences

  • 2021
  • C
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Tree gum-based renewable materials: Sustainable applications in nanotechnology, biomedical and environmental fields

Nano-processes (applications on nano-scale); (biomaterials to be 2.9)

  • 2018
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Green Synthesis: Nanoparticles and Nanofibres Based on Tree Gums for Environmental Applications

JI - Kompositní materiály

  • 2016
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

“Green” polymeric electrospun fibers based on tree-gum hydrocolloids: Fabrication, characterization and applications

Composites (including laminates, reinforced plastics, cermets, combined natural and synthetic fibre fabrics; filled composites)

  • 2019
  • C
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Electrospun fibers based on carbohydrate gum polymers and their multifaceted applications

Polymer science

  • 2020
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

The use of special PAS Calleja staining for the microscopic detection of selected hydrocolloids in model meat products

Food and beverages

  • 2016
  • Jost
  • 1 - 10 z 6 841