Research and development of instant foods with sugar decreased by 30% and increased fiber
Public support
Provider
Ministry of Industry and Trade
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
F&N dodavatelé, s.r.o.
Contest type
OP - EU Operational Programme
Contract ID
MPO 258344/20/61200/675
Alternative language
Project name in Czech
Výzkum a vývoj instantních potravin s obsahem cukru sníženým o více než 30% a zvýšeným obsahem vlákniny
Annotation in Czech
Cílem předkládaného projektu je na základě výsledků výzkumu vyvinout a připravit pro výrobu nové potraviny a nápoje s obsahem cukru sníženým o více než 30% a souběžně se zvýšeným obsahem vlákniny určených pro prodej koncovému zákazníkovi v maloobchodní síti.
Scientific branches
R&D category
VV - Exeperimental development
OECD FORD - main branch
30308 - Nutrition, Dietetics
OECD FORD - secondary branch
—
OECD FORD - another secondary branch
—
CEP - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
FP - Other medical fields
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
The project met the expected outputs.
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 14, 2020
Realization period - end
Jun 2, 2023
Project status
U - Finished project
Latest support payment
Sep 7, 2020
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP24-MPO-EG-U
Data delivery date
Aug 19, 2024
Finance
Total approved costs
2,776 thou. CZK
Public financial support
0 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
3,047 thou. CZK