All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Protein proteolyze of ripening cheese

Public support

  • Provider

    Ministry of Agriculture

  • Programme

  • Call for proposals

  • Main participants

    MILCOM a.s.

  • Contest type

  • Contract ID

Alternative language

  • Project name in Czech

    Studium proteolýzy bílkovin v průběhu výroby, zrání skladování sýrů ve vztahu k užitným vlastnostem zralých sýrů

  • Annotation in Czech

    Tuzemská produkce sýrů je vystavena a bude stále více vystavena konkurenci zahraničních výrobců. Aby naše sýry, které jsou nutričně významnou potravinou pro široké vrstvy obyvatelstva byly plně konkurence schopné je potřeba pomoci zvýšit jejich kvalitu,chuťové vlastnosti, prodloužit dobu údržnosti. To vyžaduje značnou dávku teoretických znalostí o procesech zrání sýrů vyrobených v našich podmínkách a z domácí suroviny. Na tento závažný problém je zaměřen tento navržený úkol.

Scientific branches

  • R&D category

  • CEP classification - main branch

    GM - Food industry

  • CEP - secondary branch

  • CEP - another secondary branch

  • OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    21101 - Food and beverages

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Jan 1, 1995

  • Realization period - end

    Jan 1, 1997

  • Project status

    K - Ending multi-year project

  • Latest support payment

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP/1997/MZE/MZE7IE/V/9:7

  • Data delivery date

Finance

  • Total approved costs

    2,502 thou. CZK

  • Public financial support

    2,000 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    0 thou. CZK