Protein proteolyze of ripening cheese
Public support
Provider
Ministry of Agriculture
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
MILCOM a.s.
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Studium proteolýzy bílkovin v průběhu výroby, zrání skladování sýrů ve vztahu k užitným vlastnostem zralých sýrů
Annotation in Czech
Tuzemská produkce sýrů je vystavena a bude stále více vystavena konkurenci zahraničních výrobců. Aby naše sýry, které jsou nutričně významnou potravinou pro široké vrstvy obyvatelstva byly plně konkurence schopné je potřeba pomoci zvýšit jejich kvalitu,chuťové vlastnosti, prodloužit dobu údržnosti. To vyžaduje značnou dávku teoretických znalostí o procesech zrání sýrů vyrobených v našich podmínkách a z domácí suroviny. Na tento závažný problém je zaměřen tento navržený úkol.
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
—
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
21101 - Food and beverages
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1995
Realization period - end
Jan 1, 1997
Project status
K - Ending multi-year project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1997/MZE/MZE7IE/V/9:7
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
2,502 thou. CZK
Public financial support
2,000 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK