All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”
QC0288

Evaluation (auditing) of HACCP system in food production

Public support

  • Provider

    Ministry of Agriculture

  • Programme

    Scheme I

  • Call for proposals

    SMZE2000I

  • Main participants

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Contest type

    VS - Public tender

  • Contract ID

Alternative language

  • Project name in Czech

    Postup při posuzování (auditu) systému kritických bodů (HACCP) v potravinářské výrobě

  • Annotation in Czech

    Budou shrnuty požadavky současné čs. legislativy na správnou výrobní praxi a hygienu výroby, bude posouzen soulad uvedených požadavků z direktivami EU a dalšími zahraničními prameny. Na základě analýzy bude navržena struktura a budou formulovány požadavky na správnou výrobní praxi a hygienu výroby pro jednotlivé oblasti výroby potravin formou metodických pokynů. Ve stejné struktuře budou připraveny a praktickými audity ověřeny obecný a dílčí postupy auditu systému kritických bodů. Bude navržen způsob průběžné aktualizace kódů a výstupy projektu budou zvěřejněny.

Scientific branches

  • R&D category

  • CEP classification - main branch

    GM - Food industry

  • CEP - secondary branch

  • CEP - another secondary branch

  • OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    21101 - Food and beverages

Completed project evaluation

  • Provider evaluation

    U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)

  • Project results evaluation

    Výsledky řešení naplnily cíle požadované zadavatelem.

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Jan 1, 2000

  • Realization period - end

    Jan 1, 2001

  • Project status

    U - Finished project

  • Latest support payment

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP/2002/MZE/MZE2QC/U/N/3:1

  • Data delivery date

    Jun 28, 2002

Finance

  • Total approved costs

    500 thou. CZK

  • Public financial support

    500 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    0 thou. CZK