All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”
QF3284

Selection and appreciation cheese culture from standpoints latest parameters on behalf of quality assurance and health safety of hard cheeses.

Public support

  • Provider

    Ministry of Agriculture

  • Programme

    First-quality and safety nuorishment (National programme of research)

  • Call for proposals

    Využití přírodních zdrojů (Národní program výzkumu) (SMZE200300001)

  • Main participants

  • Contest type

    VS - Public tender

  • Contract ID

    28000 / 02 - 2010

Alternative language

  • Project name in Czech

    Výběr a hodnocení sýrařských kultur z hlediska nových parametrů pro zajištění kvality a zdravotní nezávadnosti tvrdých sýrů

  • Annotation in Czech

    Ověření kritického bodu výroby tvrdých sýrů a charakterizace sýrařských kultur z hlediska fyzikálních parametrů prostředí umožňujících výrobu kvalitních tvrdých sýrů.

Scientific branches

  • R&D category

    NV - Nonindustrial research (Applied research excluded Industrial research)

  • CEP classification - main branch

    GM - Food industry

  • CEP - secondary branch

    FE - Other fields of internal medicine

  • CEP - another secondary branch

    FM - Hygiene

  • OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    21101 - Food and beverages<br>30217 - Urology and nephrology<br>30218 - General and internal medicine<br>30219 - Gastroenterology and hepatology<br>30220 - Andrology <br>30304 - Public and environmental health

Completed project evaluation

  • Provider evaluation

    U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)

  • Project results evaluation

    Intentions were realized in particular in domain of monitoring relationship between biochemical activity of microorganisms and chemical structure of chees.

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Mar 1, 2003

  • Realization period - end

    Dec 1, 2007

  • Project status

    U - Finished project

  • Latest support payment

    Feb 27, 2007

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP08-MZE-1B-U/04:2

  • Data delivery date

    Jul 24, 2009

Finance

  • Total approved costs

    9,281 thou. CZK

  • Public financial support

    9,281 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    0 thou. CZK