Selection and appreciation cheese culture from standpoints latest parameters on behalf of quality assurance and health safety of hard cheeses.
Public support
Provider
Ministry of Agriculture
Programme
First-quality and safety nuorishment (National programme of research)
Call for proposals
Využití přírodních zdrojů (Národní program výzkumu) (SMZE200300001)
Main participants
—
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
28000 / 02 - 2010
Alternative language
Project name in Czech
Výběr a hodnocení sýrařských kultur z hlediska nových parametrů pro zajištění kvality a zdravotní nezávadnosti tvrdých sýrů
Annotation in Czech
Ověření kritického bodu výroby tvrdých sýrů a charakterizace sýrařských kultur z hlediska fyzikálních parametrů prostředí umožňujících výrobu kvalitních tvrdých sýrů.
Scientific branches
R&D category
NV - Nonindustrial research (Applied research excluded Industrial research)
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
FE - Other fields of internal medicine
CEP - another secondary branch
FM - Hygiene
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
21101 - Food and beverages<br>30217 - Urology and nephrology<br>30218 - General and internal medicine<br>30219 - Gastroenterology and hepatology<br>30220 - Andrology <br>30304 - Public and environmental health
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
Intentions were realized in particular in domain of monitoring relationship between biochemical activity of microorganisms and chemical structure of chees.
Solution timeline
Realization period - beginning
Mar 1, 2003
Realization period - end
Dec 1, 2007
Project status
U - Finished project
Latest support payment
Feb 27, 2007
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP08-MZE-1B-U/04:2
Data delivery date
Jul 24, 2009
Finance
Total approved costs
9,281 thou. CZK
Public financial support
9,281 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK