All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of new systems of heat processing of foods on dheir quality and hygienic safety

Public support

  • Provider

    Ministry of Agriculture

  • Programme

  • Call for proposals

  • Main participants

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

  • Contest type

  • Contract ID

Alternative language

  • Project name in Czech

    Výzkum vlivu nových systémů tepelného zpracování potravin na kvalitu a hygienickou bezpečnost potravin

  • Annotation in Czech

    Mikrovlnný ohřev je energeticky úsporný a stále více se používá. Byl sledován teplotní průběh ohřevu potraviny měřícím systémem Luxtron. XXX XXX XXX

Scientific branches

  • R&D category

  • CEP classification - main branch

    GM - Food industry

  • CEP - secondary branch

    EE - Microbiology, virology

  • CEP - another secondary branch

    JA - Electronics and optoelectronics

  • OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    10606 - Microbiology<br>10607 - Virology<br>20201 - Electrical and electronic engineering<br>21101 - Food and beverages

Completed project evaluation

  • Provider evaluation

  • Project results evaluation

    XXX

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Jan 1, 1993

  • Realization period - end

    Jan 1, 1995

  • Project status

    U - Finished project

  • Latest support payment

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP/1996/MZE/MZE6RE/V/1:1

  • Data delivery date

Finance

  • Total approved costs

    840 thou. CZK

  • Public financial support

    1,680 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    0 thou. CZK