Effect of new systems of heat processing of foods on dheir quality and hygienic safety
Public support
Provider
Ministry of Agriculture
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Výzkum vlivu nových systémů tepelného zpracování potravin na kvalitu a hygienickou bezpečnost potravin
Annotation in Czech
Mikrovlnný ohřev je energeticky úsporný a stále více se používá. Byl sledován teplotní průběh ohřevu potraviny měřícím systémem Luxtron. XXX XXX XXX
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
EE - Microbiology, virology
CEP - another secondary branch
JA - Electronics and optoelectronics
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
10606 - Microbiology<br>10607 - Virology<br>20201 - Electrical and electronic engineering<br>21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
—
Project results evaluation
XXX
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1993
Realization period - end
Jan 1, 1995
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1996/MZE/MZE6RE/V/1:1
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
840 thou. CZK
Public financial support
1,680 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK