The grading of pig carcasses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000284" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000284 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Třídění jatečných těl prasat
Original language description
Článek se zabývá potřebou unifikace rozdělených jatečných půlek pro lepší cenové hodnocení jatečných těl a popisuje třídění jatečných těl dle podílu svaloviny. Cílem příspěvku je přiblížit složení jatečných těl v závislosti na třídících kritériích . Jsoupředloženy předloženy výsledky jatečného rozboru na jednotlivé dílčí partie, ty jsou analyzovány na svalovinu, sáldo, kosti,kuži
Czech name
Třídění jatečných těl prasat
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Prediction of lean tissue percentage in the carcass and procedures for improving of fattening capacity and carcass value in pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Volume of the periodical
4
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—