Lean meat proportion and its relationship to proportions of different cuts in pig carcasses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000148" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000148 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Podíl svaloviny v jatečném těle prasat ve vztahu k jatečným partiím
Original language description
U 76 finálních hybridů z běžné produkce jatečných prasat v České republice jsme uskutečnili detailní analýzu jednotlivých jatečných pratií. Všechny získané údaje jsme vyjádřili jako podíly z celého jatečného těla. Současně jsem z údajů disekce stanovilipodíl svaloviny v jatečném těle tak, jak se tento ukazatel používá při stanovení regresních rovnic pro hodnocení jatečných prasat přístrojovou technikou.
Czech name
Podíl svaloviny v jatečném těle prasat ve vztahu k jatečným partiím
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Universitas Bohemiae Meridionalis Budovicensis
ISSN
1212-558X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
18
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
53-57
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—