Prediction of pig carcass composition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00011203" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00011203 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Predikce skladby jatečného těla prasat
Original language description
S ohledem na zhodnocení skladby jatečných těl prasat s různým podílem svaloviny byl sledován soubor 142 jatečných těl, u nichž se podíl svaloviny pohyboval od 50,0 do 59,9%.
Czech name
Predikce skladby jatečného těla prasat
Czech description
S ohledem na zhodnocení skladby jatečných těl prasat s různým podílem svaloviny byl sledován soubor 142 jatečných těl, u nichž se podíl svaloviny pohyboval od 50,0 do 59,9%.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QC1231" target="_blank" >QC1231: Objective classification of pig, cattle and sheep carcasses</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Universitas Bohemiae Meridionalis Budovicensis
ISSN
1212-558X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
21
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
117-119
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—