All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of nutritive regimes on chosen markers of quality of pork meat and fat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000148" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000148 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv nutričních režimů na vybrané markery jakosti vepřového masa a sádla

  • Original language description

    Byl testován vliv experimentální diety se sníženou hladinou energie a vyšším obsahem vlákniny na kvalitu jatečného těla a vybrané znaky jakosti vepřového masa a sádla. Při pokusném režimu bylo dosaženo srovnatelných a lepších hodnot vybraných jatečných ukazatelů (poměr masa k tuku na jatečně opracovaném těle a zařazení do vyšší třídy SEUROP), ve svalstvu se snížila hladina intramuskulárního tuku i cholesterolu a zvýšila se vaznost masa. Pokusná dieta rovněž pozitivně ovlivnila složení mastných kyselin vhřbetním sádle prasat.

  • Czech name

    Vliv nutričních režimů na vybrané markery jakosti vepřového masa a sádla

  • Czech description

    Byl testován vliv experimentální diety se sníženou hladinou energie a vyšším obsahem vlákniny na kvalitu jatečného těla a vybrané znaky jakosti vepřového masa a sádla. Při pokusném režimu bylo dosaženo srovnatelných a lepších hodnot vybraných jatečných ukazatelů (poměr masa k tuku na jatečně opracovaném těle a zařazení do vyšší třídy SEUROP), ve svalstvu se snížila hladina intramuskulárního tuku i cholesterolu a zvýšila se vaznost masa. Pokusná dieta rovněž pozitivně ovlivnila složení mastných kyselin vhřbetním sádle prasat.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    16

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    11-13

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database