All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The equipment of the working silage line

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F14%3A%230002039" target="_blank" >RIV/00027014:_____/14:#0002039 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vybavení fungující silážní linky. Téma týdne: Silážování si žádá komplexní přístup.

  • Original language description

    Při silážování je častou chybou to, že sklizňovou linku přizpůsobujeme technice, kterou máme k dispozici. Základem úspěchu při silážování je rychlé a dokonalé vytěsnění vzduchu z naskladněné řezanky a udržení anaerobního prostředí po celou dobu skladování siláže. Žádný silážní přípravek nemůže nahradit nedostatky v technologické kázni při silážování, může ale snížit riziko nastolení nevhodného fermentačního procesu. Použije-li se vhodný silážní přípravek, fermentace může proběhnout kultivovaněji., rychleji a s nižšími ztrátami sušiny i energie.

  • Czech name

    Vybavení fungující silážní linky. Téma týdne: Silážování si žádá komplexní přístup.

  • Czech description

    Při silážování je častou chybou to, že sklizňovou linku přizpůsobujeme technice, kterou máme k dispozici. Základem úspěchu při silážování je rychlé a dokonalé vytěsnění vzduchu z naskladněné řezanky a udržení anaerobního prostředí po celou dobu skladování siláže. Žádný silážní přípravek nemůže nahradit nedostatky v technologické kázni při silážování, může ale snížit riziko nastolení nevhodného fermentačního procesu. Použije-li se vhodný silážní přípravek, fermentace může proběhnout kultivovaněji., rychleji a s nižšími ztrátami sušiny i energie.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů