Thermal sterilization of dried egg white powder
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A00007685" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:00007685 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027022:_____/04:995721
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku
Original language description
Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku v homogenizátoru, prováděná při teplotách 110 až 150 C v časovém intervalu 3 až 20 hodin, poskytuje produkt naprosto sterilní, zachovávající své původní vlastnosti a mající pevnost bílkového gelu mno
Czech name
Tepelná sterilizace sušeného práškového vaječného bílku
Czech description
—
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QE1026" target="_blank" >QE1026: New technology for processing of egg products</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
293596
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
Apr 15, 2003
Owner name
spolumajitelství: Výzkumný ústav potravinářský Praha; Česká zemědělská univerzita v Praze; Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Method of use
—
Usage type
—