All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sterile dried egg whites for meat products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3A8P006680" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:8P006680 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sterilované sušené vaječné bílky pro masné výrobky

  • Original language description

    Sušený vaječný bílek zbavený všech mikroorganismů se zvýšenou pevností gelu je ideálním plnohodnotným zdrojem bílkovin živočišného původu v masných výrobcích vyšší kvalitativní třídy. Tím, že se vyznačuje vyšší pevností gelu, je třeba k dosažení stejnéhovlivu na texturu o 30 % menší dávky než u běžného sušeného bílku. I ve snížené dávce je používán ke zvýšení vazby vody v díle a tím přispívá ke zlepšení konzistence a nutriční hodnoty výrobku.

  • Czech name

    Sterilované sušené vaječné bílky pro masné výrobky

  • Czech description

    Sušený vaječný bílek zbavený všech mikroorganismů se zvýšenou pevností gelu je ideálním plnohodnotným zdrojem bílkovin živočišného původu v masných výrobcích vyšší kvalitativní třídy. Tím, že se vyznačuje vyšší pevností gelu, je třeba k dosažení stejnéhovlivu na texturu o 30 % menší dávky než u běžného sušeného bílku. I ve snížené dávce je používán ke zvýšení vazby vody v díle a tím přispívá ke zlepšení konzistence a nutriční hodnoty výrobku.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QE1026" target="_blank" >QE1026: New technology for processing of egg products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    neuveden

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    42-43

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database