All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Verified technology QJ1210093/2016/1: Protocol of pilot plant verification of production of a dried extract of hemp seed, fortified with curcumin phospholipid complex and encapsulated probiotic bacteria.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F16%3A00000643" target="_blank" >RIV/00027022:_____/16:00000643 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Ověřená technologie QJ1210093/2016/1: Protokol poloprovozního ověření výroby sušeného extraktu konopného semene, fortifikovaného kurkuminem a enkapsulovanými probiotickými bakteriemi.

  • Original language description

    Technické řešení obsahuje nové originální postupy přípravy fosfolipidového komplexu kurkuminu, šetrného sušení, enkapsulace probiotických bakterií a sušení vodného extraktu KS. Výsledný produkt může být ve formě nápoje, nebo ve formě polotovaru v podobě suchého prášku.

  • Czech name

    Ověřená technologie QJ1210093/2016/1: Protokol poloprovozního ověření výroby sušeného extraktu konopného semene, fortifikovaného kurkuminem a enkapsulovanými probiotickými bakteriemi.

  • Czech description

    Technické řešení obsahuje nové originální postupy přípravy fosfolipidového komplexu kurkuminu, šetrného sušení, enkapsulace probiotických bakterií a sušení vodného extraktu KS. Výsledný produkt může být ve formě nápoje, nebo ve formě polotovaru v podobě suchého prášku.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    QJ1210093/2016/1

  • Numerical identification

    3/2017

  • Technical parameters

    Smlouva o využití a realizaci výsledků projektu NAZV MZe QJ12100093, ev. č. 3/2017, uzavřená s firmou C2P, s.r.o., IČO: 26003279 dne 11.1.2017.

  • Economical parameters

    Předpokládá se výroba produktu firmou C2P, s.r.o. s ročním ziskem přibližně 150 tis. Kč.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    00027022

  • Owner name

    VÚPP, v.v.i.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Web page