All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

An antioxidant ingredient for enrichment of especially bakery or meat or dairy products and a bakery, meat and dairy product enriched with this ingredient

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000041" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000041 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.upv.cz" target="_blank" >http://www.upv.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků a pekařský, masný a mléčný výrobek obohacený touto složkou

  • Original language description

    Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků podle tohoto technického řešení lze využít zejména v potravinářském průmyslu při výrobě pekařských, masných a mléčných výrobků s vyšší antioxidační aktivitou. Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků se vyznačuje tím, že je tvořena vodným výluhem z cibulových slupek.

  • Czech name

    Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků a pekařský, masný a mléčný výrobek obohacený touto složkou

  • Czech description

    Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků podle tohoto technického řešení lze využít zejména v potravinářském průmyslu při výrobě pekařských, masných a mléčných výrobků s vyšší antioxidační aktivitou. Antioxidační složka pro obohacení zejména pekařských nebo masných nebo mléčných výrobků se vyznačuje tím, že je tvořena vodným výluhem z cibulových slupek.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: The study of traditional and new crops as sources antioxidants and other healthful nutrients and their use in food production.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    32058

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., PEKAŘSTVÍ NODES, spol. s r. o., MAUZ-výroba, s.r.o., Jaroslav Auský

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence