All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Food Intolerance, Celiac Disease and Gluten Free Diet (Round Table 2018)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000070" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000070 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Potravinov%C3%A1+intolerance%2C+celiakie+a+bezlepkov%C3%A1+dieta+%28Kulat%C3%BD+st%C5%AFl+2018%29" target="_blank" >https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Potravinov%C3%A1+intolerance%2C+celiakie+a+bezlepkov%C3%A1+dieta+%28Kulat%C3%BD+st%C5%AFl+2018%29</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Potravinová intolerance, celiakie a bezlepková dieta (Kulatý stůl 2018)

  • Original language description

    Workshop se konal v rámci projektu STRATEGIE AV21 „Potraviny pro budoucnost“ a obsahoval 9 přednášek na vybraná témata. Šlo o přednášky STŘEVNÍ IMUNITA A INFEKČNÍ PODNĚTY V PATOGENEZI CELIAKIE, PROTILÁTKOVÁ REAKTIVITA PROTI NEGLUTENOVÝM PROTEINŮM PŠENIČNÉHO ZRNA, NOVINKY V OBLASTI DĚTSKÉ CELIAKIE,BEZLEPKOVÁ DIETA Z POHLEDU POTRAVINÁŘSKÉ INSPEKCE, DETEKCE LEPKU V POTRAVINÁCH, TECHNOLOGIE VÝROBY BĚŽNÉHO BEZLEPKOVÉHO PEČIVA, NECELIAKÁLNÍ PŠENIČNÁ SENZITIVITA a NOVINKY V OBLASTI KLINICKÉ VÝŽIVY.

  • Czech name

    Potravinová intolerance, celiakie a bezlepková dieta (Kulatý stůl 2018)

  • Czech description

    Workshop se konal v rámci projektu STRATEGIE AV21 „Potraviny pro budoucnost“ a obsahoval 9 přednášek na vybraná témata. Šlo o přednášky STŘEVNÍ IMUNITA A INFEKČNÍ PODNĚTY V PATOGENEZI CELIAKIE, PROTILÁTKOVÁ REAKTIVITA PROTI NEGLUTENOVÝM PROTEINŮM PŠENIČNÉHO ZRNA, NOVINKY V OBLASTI DĚTSKÉ CELIAKIE,BEZLEPKOVÁ DIETA Z POHLEDU POTRAVINÁŘSKÉ INSPEKCE, DETEKCE LEPKU V POTRAVINÁCH, TECHNOLOGIE VÝROBY BĚŽNÉHO BEZLEPKOVÉHO PEČIVA, NECELIAKÁLNÍ PŠENIČNÁ SENZITIVITA a NOVINKY V OBLASTI KLINICKÉ VÝŽIVY.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    30308 - Nutrition, Dietetics

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Akademie Věd České republiky

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    35

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce