Present state in gluten-free food production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000077" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000077 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.potravinybezlepku.cz/Upload/1/bezlepkove_potraviny_skr_ivan-slukova_rysova_.pdf" target="_blank" >http://www.potravinybezlepku.cz/Upload/1/bezlepkove_potraviny_skr_ivan-slukova_rysova_.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin
Original language description
Přednáška na semináři Bezpečná výživa – netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II., 2. 6. 2018 VŠCHT Praha, Přednáška ohledně současného stavu ve výrobě bezlepkových potravin.
Czech name
Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin
Czech description
Přednáška na semináři Bezpečná výživa – netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II., 2. 6. 2018 VŠCHT Praha, Přednáška ohledně současného stavu ve výrobě bezlepkových potravin.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů