All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Dessert with cottage cheese, tofu, cereal, fruit ingredient, nuts and fibre, reduced sugar and saturated fatty acids

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A969" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:969 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033285.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033285.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin

  • Original language description

    Reformulace - receptura pro dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin. Dezert obsahuje buď ovocnou složku, nebo ovocné pyré a je slazen erytritolem nebo xylitolem.

  • Czech name

    Dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin

  • Czech description

    Reformulace - receptura pro dezert s tvarohem, tofu, obilovinou, ovocnou složkou, ořechy a vlákninou, se sníženým obsahem cukru a nasycených mastných kyselin. Dezert obsahuje buď ovocnou složku, nebo ovocné pyré a je slazen erytritolem nebo xylitolem.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    36644

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence