Rice probiotic dessert
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F11%3AFRIPRO11" target="_blank" >RIV/26722861:_____/11:FRIPRO11 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/11:MFRIPR11
Result on the web
<a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1664680&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1664680&lan=cs</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rýžový dezert s probiotiky
Original language description
Technické řešení se týká rýžového dezertu s probiotiky, který je vhodný pro pacienty s alergií na mléčné bílkoviny, s alergií na sójové bílkoviny, s alergií na suché skořápkaté plody, s laktosovou intolerancí, se zvýšeným rizikem kardiovaskulárních onemocnění, pro celiaky, pro diabetiky a pro vegetariány a vegany. Dezert obsahuje rýžovou mouku, stabilizátory, škrobový sirup, hypoalergenní probiotickou kulturu bifidobakterií, laktobacilů nebo enterokoků a vodu. Dezert může dále obsahovat rostlinný olej,ochucující složku, prebiotika nebo hypoalergenní jogurtovou nebo mezofilní kulturu.
Czech name
Rýžový dezert s probiotiky
Czech description
Technické řešení se týká rýžového dezertu s probiotiky, který je vhodný pro pacienty s alergií na mléčné bílkoviny, s alergií na sójové bílkoviny, s alergií na suché skořápkaté plody, s laktosovou intolerancí, se zvýšeným rizikem kardiovaskulárních onemocnění, pro celiaky, pro diabetiky a pro vegetariány a vegany. Dezert obsahuje rýžovou mouku, stabilizátory, škrobový sirup, hypoalergenní probiotickou kulturu bifidobakterií, laktobacilů nebo enterokoků a vodu. Dezert může dále obsahovat rostlinný olej,ochucující složku, prebiotika nebo hypoalergenní jogurtovou nebo mezofilní kulturu.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06047" target="_blank" >2B06047: Utilization of vegetable raw materials as an alternative of cow's milk at manufacturing of functional food-stuffs.</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
22460
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., MILCOM a.s., AMUNAK s.r.o. Praha,CZ
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence