All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Manufacturing technology of rice dessert with probiotics

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F11%3ATMRICE11" target="_blank" >RIV/16193296:_____/11:TMRICE11 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/26722861:_____/11:ZRYDPR11

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky

  • Original language description

    Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek.

  • Czech name

    Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky

  • Czech description

    Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/2B06047" target="_blank" >2B06047: Utilization of vegetable raw materials as an alternative of cow's milk at manufacturing of functional food-stuffs.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    TMRICE11

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    ?Amunáček, rýžový meruňkový dezert s probiotiky? Výrobek obsahuje vodu, rostlinný olej, rýžovou mouku, rýžový sirup, stabilizátor, zahušťovadlo, meruňky, fruktosu, kyselinu citronovou, aroma, kulturu E. faecium a hypoalergenní jogurtovou kulturu

  • Economical parameters

    Velikost produkce v roce 2011 cca 20 tis. ks kelímků, v následujících letech rostoucí na cca 130 tis. ks kelímků v roce 2014. Hodnota produkce v letech 2011 ? 2014 se očekává na průměrné úrovni 700 tis. Kč ročně.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    16193296

  • Owner name

    MILCOM a.s.; Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page