Manufacturing technology of rice dessert with probiotics
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F11%3ATMRICE11" target="_blank" >RIV/16193296:_____/11:TMRICE11 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/26722861:_____/11:ZRYDPR11
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky
Original language description
Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek.
Czech name
Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky
Czech description
Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06047" target="_blank" >2B06047: Utilization of vegetable raw materials as an alternative of cow's milk at manufacturing of functional food-stuffs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
TMRICE11
Numerical identification
—
Technical parameters
?Amunáček, rýžový meruňkový dezert s probiotiky? Výrobek obsahuje vodu, rostlinný olej, rýžovou mouku, rýžový sirup, stabilizátor, zahušťovadlo, meruňky, fruktosu, kyselinu citronovou, aroma, kulturu E. faecium a hypoalergenní jogurtovou kulturu
Economical parameters
Velikost produkce v roce 2011 cca 20 tis. ks kelímků, v následujících letech rostoucí na cca 130 tis. ks kelímků v roce 2014. Hodnota produkce v letech 2011 ? 2014 se očekává na průměrné úrovni 700 tis. Kč ročně.
Application category by cost
—
Owner IČO
16193296
Owner name
MILCOM a.s.; Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence
Licence fee requirement
Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek
Web page
—