Discussion evening on the topic of Gluten and gluten-free foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A980" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:980 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Diskuzní večer na téma Lepek a bezlepek.
Original language description
Diskuzní večer věnovaný problematice intolerance lepku, bezlepkovým potravinám a značení bezlepkových výrobků. Určeno pro laickou veřejnost.
Czech name
Diskuzní večer na téma Lepek a bezlepek.
Czech description
Diskuzní večer věnovaný problematice intolerance lepku, bezlepkovým potravinám a značení bezlepkových výrobků. Určeno pro laickou veřejnost.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastructure for Promoting Metrology in Food and Nutrition in the Czech Republic</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů