FISH FRAUD: current trends and methods of detection
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000041" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000041 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/23:43928341
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
FALŠOVÁNÍ RYB: aktuální trendy a metody odhalování
Original language description
Workshop o možnostech identifikace rybích druhů se zaměřením na odhalování falšování potravin. Témata přednášek zahrnovaly diversitu ryb lovených, aktuální situaci v ČR ohledně falšování zpracovaných produktů rybolovu a ryb, metody odhalování falšování ryb a představení genu parvalbumin.
Czech name
FALŠOVÁNÍ RYB: aktuální trendy a metody odhalování
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
10603 - Genetics and heredity (medical genetics to be 3)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910231" target="_blank" >QK1910231: New approaches for the proof of fish meat adulteration using genomic DNA</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
VŠCHT Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
40
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce