Excursion of students of the 1st year of the master's study of VŠCHT, Food Analysis program held at the Food Research Institute Prague
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000069" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000069 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Exkurze studentů 1. ročníku magisterského studia VŠCHT, program Analýza potravin konaná ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha
Original language description
Dne 15. 5. proběhla exkurze studentů 1. ročníku magisterského studia VŠCHT, program Analýza potravin, ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha. Exkurze se zúčastnilo 18 studentů s doprovodem pedagoga. V rámci exkurze studenti navštívili technologickou halu, prohlédli si zařízení pro ošetření potravin vysokým tlakem, byla jim prezentována laboratoř pro detekci alergenů, PCR pracoviště, pracoviště pro testování receptur a analytické centrum. Na každém pracovišti studenti vyslechli nejprve výklad odborníka pracujícího v daném oboru a následně diskutovali. Exkurzi organizovala E. Kováříková a na jednotlivých pracovištích prezentovali M. Houška, M. Begany, E. Čermáková, Z. Šmídová a J. Rysová. M. Froněk vypomáhal organizačně. Studenti jevili zájem zejména o výzkumný přesah jednotlivých pracovišť, metody prezentace výsledků, ale i o podrobnosti jednotlivých prezentovaných technik.
Czech name
Exkurze studentů 1. ročníku magisterského studia VŠCHT, program Analýza potravin konaná ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů