Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F04%3A994333" target="_blank" >RIV/00027162:_____/04:994333 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/04:994315 RIV/60461373:_____/04:994290 RIV/00027022:_____/04:994347
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Original language description
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Czech name
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Czech description
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
20-30
Publisher name
Skalský Dvůr
Place of publication
Skalský Dvůr
Event location
Skalský dvůr
Event date
May 5, 2005
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—