Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F04%3A998615" target="_blank" >RIV/60461373:_____/04:998615 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/04:998614
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Iridescence ve fázi vývoje
Original language description
Iridescence ve fázi vývoje
Czech name
Iridescence ve fázi vývoje
Czech description
Iridescence ve fázi vývoje
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
—
Carrier ID
—