Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F04%3A998618" target="_blank" >RIV/60461373:_____/04:998618 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/04:998619
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fotodokumentace Mikroskopie jako metoda k detekci technologických závad a falšování potravin:
Original language description
Fotodokumentace Mikroskopie jako metoda k detekci technologických závad a falšování potravin:
Czech name
Fotodokumentace Mikroskopie jako metoda k detekci technologických závad a falšování potravin:
Czech description
Fotodokumentace Mikroskopie jako metoda k detekci technologických závad a falšování potravin:
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
—
Carrier ID
—