Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F03%3A998603" target="_blank" >RIV/60461373:_____/03:998603 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/03:998602
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Metody posuzování autenticity jahodových džemů
Original language description
Metody posuzování autenticity jahodových džemů
Czech name
Metody posuzování autenticity jahodových džemů
Czech description
Metody posuzování autenticity jahodových džemů
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin,
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
20-30
Publisher name
Skalský Dvůr
Place of publication
Skalský Dvůr
Event location
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Event date
May 26, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—