All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Histochemical and immunochemical detection of soybean proteins in model samples and poultry meat products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F06%3A%230000024" target="_blank" >RIV/00027162:_____/06:#0000024 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/62157124:16270/06:00000790

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Histochemické a imunochemické vyšetření vzorků - detekce sójové bílkoviny v drůbežích masných výrobcích

  • Original language description

    Cílem studie bylo použití histochemických a imunochemických metod pro stanovení sójové bílkoviny v modelových vzorcích s různou koncentrací (0.5 až 10 %) sledovaného přídavku a ověření výsledků na komerčních vzorcích výrobků z drůbežího masa zakoupenýchv tržní síti České republiky. Použité vyšetřovací metody byly porovnány z hlediska jejich specifity, meze detekce a z hlediska ekonomického. Všechny použité metody umožnily určit 0.5 % přidaného sójového izolátu. Celkem bylo vyšetřeno 11 drůbežích masných výrobků. Ve všech vzorcích byla sójová bílkovina detekována a zároveň i deklarována.

  • Czech name

    Histochemické a imunochemické vyšetření vzorků - detekce sójové bílkoviny v drůbežích masných výrobcích

  • Czech description

    Cílem studie bylo použití histochemických a imunochemických metod pro stanovení sójové bílkoviny v modelových vzorcích s různou koncentrací (0.5 až 10 %) sledovaného přídavku a ověření výsledků na komerčních vzorcích výrobků z drůbežího masa zakoupenýchv tržní síti České republiky. Použité vyšetřovací metody byly porovnány z hlediska jejich specifity, meze detekce a z hlediska ekonomického. Všechny použité metody umožnily určit 0.5 % přidaného sójového izolátu. Celkem bylo vyšetřeno 11 drůbežích masných výrobků. Ve všech vzorcích byla sójová bílkovina detekována a zároveň i deklarována.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1B53004" target="_blank" >1B53004: Qualitative and quantitative diagnostics of particles of plant and animal origin in foodstuffs using histochemical or immunohistochemical methods.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Hygiena Alimentoum XXVII

  • ISBN

    80-7148-055-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    271-274

  • Publisher name

    Univerzita veterinárneho lekárstva

  • Place of publication

    Košice

  • Event location

    Štrbské Pleso, Slovensko

  • Event date

    May 18, 2006

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article