Occurence of Arcobacter spp. in meats and meat processing plants
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F04%3A00001345" target="_blank" >RIV/00216275:25310/04:00001345 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa
Original language description
Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa
Czech name
Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa
Czech description
Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXI. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-7157-753-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
29
Publisher name
MZLU
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 3, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—