Meat and meat products.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897919" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897919 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Maso a masné výrobky
Original language description
Přehled vlastností a masa a masných výrobků. Kvalita a doporučení pro spotřebitele.
Czech name
Maso a masné výrobky
Czech description
Přehled vlastností a masa a masných výrobků. Kvalita a doporučení pro spotřebitele.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Potravinářské zbožíznalství
ISBN
978-80-7418-208-2
Number of pages of the result
21
Pages from-to
73-93
Number of pages of the book
426
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—