The content of AAC in Hippophae rhamnoides L. berries
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU98928" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU98928 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah aromaticky aktivních látek v plodech rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides L.)
Original language description
Cílem práce bylo stanovení AAL v plodech rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides L.) metodou SPME-GC-FID. Celkem bylo identifikováno 31 sloučenin: 5 aldehydů, 4 ketony, 12 alkoholů, 4 estery a 6 kyselin. Alkoholy a kyseliny pravděpodobně nejvíce přispívají k flavouru plodů.
Czech name
Obsah aromaticky aktivních látek v plodech rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides L.)
Czech description
Cílem práce bylo stanovení AAL v plodech rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides L.) metodou SPME-GC-FID. Celkem bylo identifikováno 31 sloučenin: 5 aldehydů, 4 ketony, 12 alkoholů, 4 estery a 6 kyselin. Alkoholy a kyseliny pravděpodobně nejvíce přispívají k flavouru plodů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník prací z mezinárodní vědecké konference Bezpečnost a kontrola potravin
ISBN
978-80-552-0769-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
262-265
Publisher name
Neuveden
Place of publication
Nitra
Event location
Nitra
Event date
Mar 28, 2012
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—