Introduction of the ESL (extended shelf life)milk production.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F03%3A1381010" target="_blank" >RIV/16193296:_____/03:1381010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Redakčně upravená závěrečná zpráva projektu QE 1381 za dobu řešení 2001 až 2003.
Original language description
Testován způsob výroby ESL mléka založený na infusním tepelném ošetření mléka. Stanovení vlivu kvality syrového mléka a podmínek skladování a logistiky na kvalitu ESL mléka. Vlastnosti obalového materiálu z pohledu ochrany výrobku (rekontaminace, světlo). Nutriční hodnota a organoleptické vlastnosti ESL mléka vyrobeného testovanou technologií. Stanovení limitních a optimálních podmínek výroby ESL mléka.
Czech name
Redakčně upravená závěrečná zpráva projektu QE 1381 za dobu řešení 2001 až 2003.
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QE1381" target="_blank" >QE1381: Introduction of the ESL (extended shelf life)milk production.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
MILCOM
Version
neuvedeno
Carrier ID
—