Changes in Microbiological and Chemical Composition in Hard Cheeses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F05%3A%230000217" target="_blank" >RIV/16193296:_____/05:#0000217 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny v mikrobiálním i chemickém složení vysokodohřívaných sýrů.
Original language description
13 českých sýrů ementálského typu bylo porovnáváno s francouzskými, německými a švýcarskými sýry (každý po 2 vzorcích) na základě jejich chemických a mikrobiálních
Czech name
Změny v mikrobiálním i chemickém složení vysokodohřívaných sýrů.
Czech description
13 českých sýrů ementálského typu bylo porovnáváno s francouzskými, německými a švýcarskými sýry (každý po 2 vzorcích) na základě jejich chemických a mikrobiálních
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3284" target="_blank" >QF3284: Selection and appreciation cheese culture from standpoints latest parameters on behalf of quality assurance and health safety of hard cheeses.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005
ISBN
80-86238-48-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
104-106
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2005
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—