All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Breadmaking quality of wheat grain harvested in 2008

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F09%3A%230000630" target="_blank" >RIV/25328859:_____/09:#0000630 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Pekárenská kvalita pšeničného zrna sklizeného v roce 2008

  • Original language description

    Článek popisuje výsledky hodnocení kvality pšenice v ČR v roce 2008. Kvalita zrna byla hodnocena objemovou hmotností, obsahem bílkovin, sedimentačním indexem, číslem poklesu a obsahem příměsí a nečistot. V roce 2008 bylo zastoupeno 92 odrůda testováno 1035 vzorků. Ve všech sledovaných parametrech vyhovělo normě 40 % sledovaných vzorků. Pšeničné zrno mělo vysokou objemovou hmotnost i dostatečné množství bílkovin s dobrou pekařskou kvalitou. Číslo poklesu bylo vyšší než je optimální. Obsah příměsí a nečistot byl velmi nízký.

  • Czech name

    Pekárenská kvalita pšeničného zrna sklizeného v roce 2008

  • Czech description

    Článek popisuje výsledky hodnocení kvality pšenice v ČR v roce 2008. Kvalita zrna byla hodnocena objemovou hmotností, obsahem bílkovin, sedimentačním indexem, číslem poklesu a obsahem příměsí a nečistot. V roce 2008 bylo zastoupeno 92 odrůda testováno 1035 vzorků. Ve všech sledovaných parametrech vyhovělo normě 40 % sledovaných vzorků. Pšeničné zrno mělo vysokou objemovou hmotnost i dostatečné množství bílkovin s dobrou pekařskou kvalitou. Číslo poklesu bylo vyšší než je optimální. Obsah příměsí a nečistot byl velmi nízký.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QG50041" target="_blank" >QG50041: Quality and safety factors and their relationship with cereal quality parameters</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Úroda

  • ISSN

    0139-6013

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    57

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    8-9

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database