Technological procedure of application of supporting oenological preparations
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26295059%3A_____%2F22%3AN0000010" target="_blank" >RIV/26295059:_____/22:N0000010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologický postup aplikace podpůrných enologických preparátů
Original language description
Technologie výroby a aplikace podpůrných enologických preparátů vychází ze tříleté realizace projektu Enologické preparáty nové generace. Cílem této dokumentace je jasná determinace postupu aplikace jednotlivých podpůrných preparátů, definovaný způsob aplikace při daných podmínkách moštu a podmínek vedení vinifikačního procesu. V rámci projektové realizace bylo dosaženo přípravy a použití pěti různých enologických preparátů, které se liší způsobem aplikace během vinifikačního procesu a podpory vinifikace v různých fázích procesu: i) rehydratace aktivních kvasinek; ii) výživa během kvašení a iii) detoxikace moštu.
Czech name
Technologický postup aplikace podpůrných enologických preparátů
Czech description
—
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EG19_262%2F0019980" target="_blank" >EG19_262/0019980: Oenological preparations of new generation</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
CZ.01.1.02/0.0/19_262/0019980-V3.3
Numerical identification
CZ.01.1.02/0.0/19_262/0019980-V3.3
Technical parameters
Detailní technologický reglement způsobu aplikace jednotlivých podpůrných enologických preparátů ve vinifikačním procesu.
Economical parameters
cena preparátů 2500 Kč/ kg. Zvýšení přidané hodnoty ceny lahví aplikací technologie o 2 Kč/lahev.
Application category by cost
—
Owner IČO
26295059
Owner name
EPS biotechnology, s.r.o., V Pastouškách 205, 68604 Kunovice
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek
Web page
—