All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Technological procedure of application of supporting oenological preparations

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26295059%3A_____%2F22%3AN0000010" target="_blank" >RIV/26295059:_____/22:N0000010 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologický postup aplikace podpůrných enologických preparátů

  • Original language description

    Technologie výroby a aplikace podpůrných enologických preparátů vychází ze tříleté realizace projektu Enologické preparáty nové generace. Cílem této dokumentace je jasná determinace postupu aplikace jednotlivých podpůrných preparátů, definovaný způsob aplikace při daných podmínkách moštu a podmínek vedení vinifikačního procesu. V rámci projektové realizace bylo dosaženo přípravy a použití pěti různých enologických preparátů, které se liší způsobem aplikace během vinifikačního procesu a podpory vinifikace v různých fázích procesu: i) rehydratace aktivních kvasinek; ii) výživa během kvašení a iii) detoxikace moštu.

  • Czech name

    Technologický postup aplikace podpůrných enologických preparátů

  • Czech description

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EG19_262%2F0019980" target="_blank" >EG19_262/0019980: Oenological preparations of new generation</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    CZ.01.1.02/0.0/19_262/0019980-V3.3

  • Numerical identification

    CZ.01.1.02/0.0/19_262/0019980-V3.3

  • Technical parameters

    Detailní technologický reglement způsobu aplikace jednotlivých podpůrných enologických preparátů ve vinifikačním procesu.

  • Economical parameters

    cena preparátů 2500 Kč/ kg. Zvýšení přidané hodnoty ceny lahví aplikací technologie o 2 Kč/lahev.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26295059

  • Owner name

    EPS biotechnology, s.r.o., V Pastouškách 205, 68604 Kunovice

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page