All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Technology - yogurt milk with decreased viscosity

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F07%3ATJOGUR07" target="_blank" >RIV/26722861:_____/07:TJOGUR07 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologie jogurtového mléka se sníženou viskozitou

  • Original language description

    Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a studia jejich reologických vlastností byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie jogurtového mléka se sníženou viskozitou. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu,parametry a složení výrobku a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace mléka ve směsi se syrovátkou ve vhodném poměru prověřenými jogurtovými mikrobiálními kulturami.

  • Czech name

    Technologie jogurtového mléka se sníženou viskozitou

  • Czech description

    Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a studia jejich reologických vlastností byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie jogurtového mléka se sníženou viskozitou. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu,parametry a složení výrobku a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace mléka ve směsi se syrovátkou ve vhodném poměru prověřenými jogurtovými mikrobiálními kulturami.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    TJOGUR07

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Výstupem ověřené technologie je výrobek: jogurtové mléko - školní program, balení kelímek 250 ml.

  • Economical parameters

    Jogurtové mléko se sníženou viskozitou se vyrábí v mlékárně Kunín a.s. cca 100 000 litrů ročně. Výrobek je distribuován na tuzemském trhu

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26722861

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský, s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)

  • Licence fee requirement

  • Web page