Mixture of microbial strains and lysozyme for speeding up the ripening of hard and semi-hard cheeses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ALYSOZY08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:LYSOZY08 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů
Original language description
Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů, podle tohoto technického řešení, má význam pro podstatné zkrácení doby zrání sýrů. Výsledkem zkrácení potřebné délky zrání je dosažení senzoricky výrazných výrobků a tímsnížení nákladů na zrání a skladování sýrů.
Czech name
Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů
Czech description
Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů, podle tohoto technického řešení, má význam pro podstatné zkrácení doby zrání sýrů. Výsledkem zkrácení potřebné délky zrání je dosažení senzoricky výrazných výrobků a tímsnížení nákladů na zrání a skladování sýrů.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
18257
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence