Selected findings in the field of raw cow milk microbiology in the CR
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F11%3AJSYRML11" target="_blank" >RIV/26722861:_____/11:JSYRML11 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2011/125_s._iv-ix.pdf" target="_blank" >http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2011/125_s._iv-ix.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vybrané poznatky v oblasti mikrobiologie syrového kravského mléka v ČR
Original language description
Literární přehled shrnuje výsledky a poznatky v oblasti mikrobiologické kvality syrového kravského mléka v ČR v letech 2008-2010, a to zejména: Monitoring mikrobiologické kvality mléka ke zjištění užitkovosti dojnic a proplácení mléka Studium skupin patogenních a technologicky nežádoucích mikroorganismů, zejména rodů Bacillus, Listeria, Mycoplasma, Enterococcus, Staphylococcus. Výzkumné instituce ve spolupráci s mlékárenskými společnostmi řešily problémy spojené s výskytem, pomnožováním, detekcí a stanovením výše uvedených rodů mikroorganismů a dále také postupy účinné desinfekce a čištění. Výběr vhodných mikrobiálních kmenů kontaminující mikroflóry jako vhodných matric vzorků pro referenční a instrumentální mikrobiologické metody.
Czech name
Vybrané poznatky v oblasti mikrobiologie syrového kravského mléka v ČR
Czech description
Literární přehled shrnuje výsledky a poznatky v oblasti mikrobiologické kvality syrového kravského mléka v ČR v letech 2008-2010, a to zejména: Monitoring mikrobiologické kvality mléka ke zjištění užitkovosti dojnic a proplácení mléka Studium skupin patogenních a technologicky nežádoucích mikroorganismů, zejména rodů Bacillus, Listeria, Mycoplasma, Enterococcus, Staphylococcus. Výzkumné instituce ve spolupráci s mlékárenskými společnostmi řešily problémy spojené s výskytem, pomnožováním, detekcí a stanovením výše uvedených rodů mikroorganismů a dále také postupy účinné desinfekce a čištění. Výběr vhodných mikrobiálních kmenů kontaminující mikroflóry jako vhodných matric vzorků pro referenční a instrumentální mikrobiologické metody.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2011
Issue of the periodical within the volume
125
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
"iv"-"x"
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—