Fermented probiotic drink made from ewe?s milk containing whey
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F12%3AFEWESM12" target="_blank" >RIV/26722861:_____/12:FEWESM12 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/12:MZFEWE12
Result on the web
<a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1751797&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1751797&lan=cs</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fermentovaný probiotický nápoj z ovčího mléka s obsahem syrovátky
Original language description
Technické řešení se týká nového fermentovaného probiotického nápoje z ovčího mléka s obsahem syrovátky, který má rozšířit využití ovčího mléka v tržní síti. Podstata fermentovaného nápoje z ovčího mléka spočívá v tom, že obsahuje 5 až 50 % hm. sladké ovčí syrovátky, jogurtovou nebo mezofilní smetanovou kulturu a vhodný kmen probiotických bakterií. Dále může obsahovat vlákninu v množství 0,01 až 6 % hm.
Czech name
Fermentovaný probiotický nápoj z ovčího mléka s obsahem syrovátky
Czech description
Technické řešení se týká nového fermentovaného probiotického nápoje z ovčího mléka s obsahem syrovátky, který má rozšířit využití ovčího mléka v tržní síti. Podstata fermentovaného nápoje z ovčího mléka spočívá v tom, že obsahuje 5 až 50 % hm. sladké ovčí syrovátky, jogurtovou nebo mezofilní smetanovou kulturu a vhodný kmen probiotických bakterií. Dále může obsahovat vlákninu v množství 0,01 až 6 % hm.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH72286" target="_blank" >QH72286: The influence of rearing environment and milking on welfare, milk yield and milk quality of dairy sheep.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
23451
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
MILCOM a.s., Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence