All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of bacterial isolate suppressing growth of biogenic amines producers in laboratory conditions and in pilot plant cheese production

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23TA27" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#TA27 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Testování vlivu bakteriálního izolátu potlačujícího růst producentů biogenních aminů v laboratorních podmínkách a při poloprovozních výrobách sýrů

  • Original language description

    Cílem práce bylo ověřit u kmene Lbc.paracasei/casei ML4DP, vyizolovaného ze syrového mléka, jeho antimikrobiální účinnost v obnoveném mléce s přídavkem kvasničného autolyzátu vůči vybraným 8 kmenům Lbc. curvatus s prokázanou schopností tvorby biogenníchaminů v laboratorních podmínkách. K tomuto účelu byla použita vodivostní metoda pomocí přístroje RABIT, plotnová kultivační metoda a ověření těchto poznatků i v poloprovozních podmínkách výroby nízkodohřívaných sýrů.

  • Czech name

    Testování vlivu bakteriálního izolátu potlačujícího růst producentů biogenních aminů v laboratorních podmínkách a při poloprovozních výrobách sýrů

  • Czech description

    Cílem práce bylo ověřit u kmene Lbc.paracasei/casei ML4DP, vyizolovaného ze syrového mléka, jeho antimikrobiální účinnost v obnoveném mléce s přídavkem kvasničného autolyzátu vůči vybraným 8 kmenům Lbc. curvatus s prokázanou schopností tvorby biogenníchaminů v laboratorních podmínkách. K tomuto účelu byla použita vodivostní metoda pomocí přístroje RABIT, plotnová kultivační metoda a ověření těchto poznatků i v poloprovozních podmínkách výroby nízkodohřívaných sýrů.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů