Low-reheated cheese with probiotic lactobacilli
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000059" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000059 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10185731&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10185731&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nízkodohřívaný sýr s probiotickými laktobacily
Original language description
Technické řešení se týká výroby nízkodohřívaného sýra se čtyřmi vybranými probiotickými laktobacily izolovanými z lidských zdrojů. Sýry vyráběné s těmito laktobacily mohou díky svým odlišným vlastnostem vytvořit nový segment sortimentu délezrajících sýrů poskytujících zdravotní benefity konzumentům bez nároků na změnu výrobního zařízení na straně výrobce.
Czech name
Nízkodohřívaný sýr s probiotickými laktobacily
Czech description
Technické řešení se týká výroby nízkodohřívaného sýra se čtyřmi vybranými probiotickými laktobacily izolovanými z lidských zdrojů. Sýry vyráběné s těmito laktobacily mohou díky svým odlišným vlastnostem vytvořit nový segment sortimentu délezrajících sýrů poskytujících zdravotní benefity konzumentům bez nároků na změnu výrobního zařízení na straně výrobce.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1310256" target="_blank" >QJ1310256: New products based on milk and cereals for human nutrition by using biotechnological processes and selected microorganisms by genomic methods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
29411
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence