All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Low-reheated cheese with probiotic lactobacilli

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000059" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000059 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10185731&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10185731&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nízkodohřívaný sýr s probiotickými laktobacily

  • Original language description

    Technické řešení se týká výroby nízkodohřívaného sýra se čtyřmi vybranými probiotickými laktobacily izolovanými z lidských zdrojů. Sýry vyráběné s těmito laktobacily mohou díky svým odlišným vlastnostem vytvořit nový segment sortimentu délezrajících sýrů poskytujících zdravotní benefity konzumentům bez nároků na změnu výrobního zařízení na straně výrobce.

  • Czech name

    Nízkodohřívaný sýr s probiotickými laktobacily

  • Czech description

    Technické řešení se týká výroby nízkodohřívaného sýra se čtyřmi vybranými probiotickými laktobacily izolovanými z lidských zdrojů. Sýry vyráběné s těmito laktobacily mohou díky svým odlišným vlastnostem vytvořit nový segment sortimentu délezrajících sýrů poskytujících zdravotní benefity konzumentům bez nároků na změnu výrobního zařízení na straně výrobce.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1310256" target="_blank" >QJ1310256: New products based on milk and cereals for human nutrition by using biotechnological processes and selected microorganisms by genomic methods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    29411

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence