All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A dried probiotic preparation with the moisturizing effect for special applications

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000030" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000030 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/00027022:_____/17:00000690

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10084500&lan=cs&s_majs=&s_puvo=%25%C5%A0alakov%C3%A1%25&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10084500&lan=cs&s_majs=&s_puvo=%25%C5%A0alakov%C3%A1%25&s_naze=&s_anot=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Probiotický přípravek sušený se zvlhčujícím efektem pro speciální aplikace

  • Original language description

    Probiotický přípravek sušený se zvlhčujícím efektem pro speciální aplikace na sliznici nosu a nosohltanu obsahuje probiotický premix z kmenů Lbc. acidophilus a Lbc. helveticus ve vyrovnaném poměru v denzitě 106 až 109 v jednom gramu výrobku v matrici na bázi mléčných složek s obsahem 30 až 60 % hmotn. mléčného tuku. Probiotický přípravek dále obsahuje další druhy bakterií rodu Lactobacillus a bifidobakterií v denzitě 106 až 108 v jednom gramu výrobku, nebo sójový lecitin 0,1 až 6 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo omega 3 polynenasycené mastné kyseliny 0,1 až 2 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo pupálkový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo brutnákový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo podzemnicový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo řepkový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo slunečnicový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo sójový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo olivový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo sladkou syrovátku 0,1 až 5 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo koncentrát proteinů ze syrovátky 0,1 až 5 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo aroma 0,01 až 1 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo antioxidanty vitamin A, vitamin E a vitamin C ve směsi 0,001 až 1 % hmotn. v jednom gramu výrobku.

  • Czech name

    Probiotický přípravek sušený se zvlhčujícím efektem pro speciální aplikace

  • Czech description

    Probiotický přípravek sušený se zvlhčujícím efektem pro speciální aplikace na sliznici nosu a nosohltanu obsahuje probiotický premix z kmenů Lbc. acidophilus a Lbc. helveticus ve vyrovnaném poměru v denzitě 106 až 109 v jednom gramu výrobku v matrici na bázi mléčných složek s obsahem 30 až 60 % hmotn. mléčného tuku. Probiotický přípravek dále obsahuje další druhy bakterií rodu Lactobacillus a bifidobakterií v denzitě 106 až 108 v jednom gramu výrobku, nebo sójový lecitin 0,1 až 6 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo omega 3 polynenasycené mastné kyseliny 0,1 až 2 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo pupálkový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo brutnákový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo podzemnicový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo řepkový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo slunečnicový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo sójový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo olivový olej 0,1 až 4 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo sladkou syrovátku 0,1 až 5 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo koncentrát proteinů ze syrovátky 0,1 až 5 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo aroma 0,01 až 1 % hmotn. v jednom gramu výrobku, nebo antioxidanty vitamin A, vitamin E a vitamin C ve směsi 0,001 až 1 % hmotn. v jednom gramu výrobku.

Classification

  • Type

    P - Patent

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    306548

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

    Jan 20, 2017

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., UK V Praze,2.lékařská fakulta,pracoviště ORL,klinika FN Motol, Výzkumný ústav potravinářský v.v.i.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence